(8 676) 400 57
Kasdien nuo 8 iki 21 val.
El.p.: info@elturgus.lt
(8 676) 400 57
Kasdien nuo 8 iki 21 val.
El.p.: info@elturgus.lt
(8 676) 400 57
Kasdien nuo 8 iki 21 val.  El.p.: info@elturgus.lt
Klauskite

Tema: Elturgus

Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra.
Palikti atsiliepimą
krepšelis
prekių: 0
Prekių krepšelis tuščias
krepšelis
prekių: 0
Žmogui Namams Sodui Lagaminai Vaikams Verslui, ūkininkams Kitos prekės Išpardavimas

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos


Šios privatumo sąlygos (toliau - "sąlygos") reglamentuoja pagrindinius principus ir tvarką, kuria remdamasis Pardavėjas (toliau - "mes") tvarko interneto parduotuvėje (toliau - e-parduotuvė) Pirkėjų (toliau - "Jūsų") asmens duomenis.

Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą nustato šios sąlygos, LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą.

Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.


2. Registracijos pateikimo taisyklės


Jūs registracijos formoje turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu registracijos formoje Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ir ištrinti duomenis arba apriboti Jūsų galimybes naudotis mūsų parduotuve.

Mes pripažįstame ir gerbiame kiekvieno fizinio ir juridinio asmens, kuris lankosi šioje parduotuvėje, teisę į privatumą. Mes renkame ir panaudojame fizinio ar juridinio asmens duomenis (vardą, pavardę, gimimo datą, adresą, telefono numerį, juridinio asmens pavadinimą, kodą, elektroninio pašto adresą ir kitą e-parduotuvės registracijos formoje nurodytą informaciją) tam, kad:

o teisingai įforminti Jūsų prekių ar paslaugų užsakymus;

o parengti tvarką susijusią su prekių pateikimu ar pristatymu;

o įvykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

Ne asmeninius Jūsų duomenis, t.y. duomenis susijusius su Jūsų įsigytomis prekėmis, mes galime naudoti statistiniais tikslais. Toks statistinių duomenų rinkimas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes pasiliekame sau teisę statistinius duomenis perduoti trečiajai šaliai.


3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims


Mes neperduosime Jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims, negavę Jūsų atskiro sutikimo, išskyrus LR įstatymų nustatytomis aplinkybėmis.


4. Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas


Jūs turite teisę keisti ir atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

Mes turime turėti pilną, išsamią ir atnaujintą informaciją apie Jus, kad galėtume efektyviai įvykdyti Jūsų lūkesčius ir reikalavimus.


5. Informacijos ar pretenzijos perdavimas


Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, yra pateikiami elektroniniu paštu info@elturgus.lt arba paštu: Sodų g. 36 Žiežmariai LT 56232.

Atsakymą mes pateikiame tokia forma, kuria gavome pranešimą ar pretenziją.


6. Asmens duomenų tvarkymas


Jūs sutinkate, kad asmens duomenys, kuriuos Jūs savo noru pateikiate registracijos formoje, būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis.


7. Taisyklių keitimas


Mes turime teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdami elturguje.

Jei Jūs po šių sąlygų pasikeitimų naudojatės mūsų teikiamomis paslaugomis, mes laikome, kad Jūs sutikote su sąlygų pakeitimu.


8. Baigiamosios nuostatos


Šioms Privatumo sąlygoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė.

Visi nesutarimai dėl šių taisyklių vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.